tiistai 28. kesäkuuta 2016

Marengit


Marengit:

2 valkuaista
4dl tomusokeria
½tl omenaviinietikkaa

Vatkaa tomusokeri vähän kerrallaan valkuaisten joukkoon. Vatkaa seosta täydellä teholla 5 minuuttia. Jos haluat värjätä marenkimassan, lisää pastaväri ja omenaviinietikka ja vatkaa noin minuutti tai kunnes väri on sekoittunut.

Pursota marengit leivinpaperille uunipellin päälle tiheällä tähtityllalla ja paista 80 asteessa kiertoilmauunissa n. 1,5h. Mikäli marengit ovat kovin isoja, ne vaativat hieman pidemmän paistoajan.

Marenkiohjeella voit tehdä esim. marenkileivoksia.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti



Kakkusankarit-verkkokauppaa ja sen blogia ylläpitää Terhi Toikka ja perheyritys.
Lue yrityksemme tarina täältä!

Blogiarkisto