torstai 21. marraskuuta 2013

LumihiutalepiparkakutKatso tämän piparitalon kaavat täältä >>
Joulun suosituin tuote on ehdottomasti piparkakkumuotit ja näistä muoteista suosituimpia ovat lumihiutalemuotit, joita valikoimistamme löytyy kahdessa koossa (6 ja 8cm). Lumihiutaleista tulee kauniita ilman koristeitakin, mutta pikeeripursotuksilla piparkakuista voi loihtia pieniä taideteoksia!

Alla on esitelty muutamia koristeluita yksityiskohtaisemmin. Koska oikeatkin lumihiutaleet ovat kaikki erilaisia ja uniikkeja, saavat koristellut piparkakutkin olla. Jos pursotus menee pieleen, pehmeän pikeerin saa kaavittua helposti pois piparkakun pinnalta ja koristelun voi aloittaa alusta.

Pursotukset kannattaa tehdä kömpelön tuubipursotuksen sijaan kirjoitustyllalla. Pursotuspussiin kannattaa laittaa tyllan lisäksi pieni adapteri, sillä adapteri tukee pientä tyllaa. Pikeeri on helppo valmistaa joko kokonaan itse tai käyttämällä pikeerijauhetta. Pikeeriä on helpompi pursottaa, kuin tavallista vesi-tomusokeriseosta ja lopputulos on kauniimpi.


Pursota pikeerillä viivat lumihiutaleen sakaroiden päistä vastakkaisiin päihin. Pursota sakaroihin sydäntä muistuttavat koukerot.


Aloita koristelu pursottamalla sakaroiden väleihin lenkit, jolloin piparin keskelle muodostuu tähtikuvio. Pursota tähden sakaroiden välistä kohti lumihiutaleen sakaran kärkeä suora viiva sekä kaksi koukeroa. Lisää lopuksi suoran viivan keskiväliin pieni viiva.

Pursota sakaroihin lenkit aloittaen piparin keskiosasta. Tee pursottaessa sakaran kärkeen pieni lenkki. Pursota piparin keskiosasta sakaran päähän kaksi viivaa, jotka taipuvat kiemuraksi sakaran päässä.Pursota lenkit sakaroiden päästä vastakkaisen sakaran päähän. Jatka koristelua lisäämällä viimeisen kuvan yksityiskohdat.

0 kommenttia:

Lähetä kommenttiKakkusankarit-verkkokauppaa ja sen blogia ylläpitää Terhi Toikka ja perheyritys.
Lue yrityksemme tarina täältä!

Blogiarkisto