tiistai 22. lokakuuta 2013

Seeprakuvioitu kakku

Tämän seeprakakun koristeet kaikki voi valmistaa samana päivänä. Kakun ulkonäköä voi varioida vaihtamalla helminauhan tasaiseen sokerimassanauhaan ja lisäämällä nauhaan rusetin. Myös ruusujen väriä voi vaihdella tai tehdä jotkin toiset kukkakoristeet. Ruusukoristeet ovat siitä helppoja, että niiden ei tarvitse erikseen kuivua. 
Kuorruta kakku valkoisella sokerimassalla. Kauli mustaa massaa levyksi ja leikkaa siitä suikaleita leikkauspyörällä. Seepranraidat näyttävät aidommilta, jos teet kaikista suikaleista vähän eri kokoisia ja osasta haaroittuneita. Asettele raidat kakun pinnalle. Et välttämättä tarvitse liimaa suikaleiden kiinnittämiseen, sillä musta massa on varsinkin itse värjättynä on hieman tahmeampaa kuin esimerkiksi värjäämätön massa.
Pyörittele mustasta ja pinkistä massasta palloja ja asettele ne kakun reunaan. Tee pinkistä massasta ruusuja kakun päälle. Voit suhteuttaa ruusujen määrän ja koon kakun koon mukaan. Tämä kakku oli halkaisijaltaan vain 15cm, joten tein vain kolme ruusua.

0 kommenttia:

Lähetä kommenttiKakkusankarit-verkkokauppaa ja sen blogia ylläpitää Terhi Toikka ja perheyritys.
Lue yrityksemme tarina täältä!

Blogiarkisto