maanantai 25. maaliskuuta 2013

Mörkökakku






























Kuten viime viikolla leipomani pupukakku, on tämäkin mörkökakku helppo tehdä ilman etukäteisvalmisteluja. Jos kakun kuorruttaminen ilman ryppyjä ja vekkejä reunassa tuntuu haastavalta, on tämä kakku leppoisa päällystää: mekonhelma saa mennä mutkalle. ;) Kakkuun on käytetty kahta vuokaa: 20cm:n irtopohjavuokaa ja prinsessasetin mekkovuokaa.











Kumoa kakut päällekkäin kakkualustan päälle. Veistä kakun reunoja kapeammiksi ja lisää ylimääräistä kakkumassaa reunoille. Kuorruta kakku sokerikreemillä.













Värjää sokerimassaa violetiksi, kauli siitä levy ja kuorruta kakku sokerimassalevyllä. Silottele kakun pinta, mutta jätä helmoihin laskoksia. Pyöritä valkoisesta massasta kaksi samankokoista palloa ja litistä ne tasaisiksi. Liimaa silmät mörön naamaan. Muotoile valkoisesta massasta suu. Värjää sokerimassaa mustaksi tai käytä valmiiksi värjättyä massaa. Muotoile mustasta massasta Mörön nenä.



















Muovaa ylimääräisestä violetista massasta kädet ja maalaa kämmenet mustalla pastavärillä.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti



Kakkusankarit-verkkokauppaa ja sen blogia ylläpitää Terhi Toikka ja perheyritys.
Lue yrityksemme tarina täältä!

Blogiarkisto