lauantai 25. elokuuta 2012

Auringonkukkamuffinssit


Auringonkukat kukkivat nyt kauneimmillaan. Hauskan pursotuskoristelun syksyisiin muffinsseihin saat käyttämällä lehtityllaa ja suklaaströsseleitä. Pursotettavan massan tulee olla tarpeeksi jämäkkää, esimerkiksi Red Velvet-muffinsseissa käytettyä vaniljakuorrutetta. Valmista kuorrute mahdollisimman kylmistä raaka-aineista, älä värjää sitä liikaa (jotta seoksen rakenne ei muutu liian löysäksi) ja pidä kuorrutetta jääkaapissa ennen koristelua.


Leivo haluamiasi muffinsseja ruskeisiin muffinssivuokiin. Pursota muffinssin pinnalle ympyrä ja aloita terälehtien pursotus. Vie tylla ympyrän sisäreunaan, paina pursotuspussia ja hellitä painetta, kun samanaikaisesti vedät tyllaa ympyrän reunan yli. Näin muodostuu terälehti.

















Jatka pursottamista, kunnes kerroksia on 1-3. Lisää kukan keskelle suklaatrösseleitä.

2 kommenttia:

  1. Kommentoin nyt tänne kun kakkusankarit kaupan puolella ei palautelaatikkoa ole.. Kiitos super nopeasta tuotteiden postituksesta ja ihanasta kiitos-/yllätyslahjasta, jäi kyllä todella positiivinen kuva kaupastanne :) Huippu palvelua teillä!

    VastaaPoista



Kakkusankarit-verkkokauppaa ja sen blogia ylläpitää Terhi Toikka ja perheyritys.
Lue yrityksemme tarina täältä!

Blogiarkisto