torstai 24. maaliskuuta 2011

Squires Kitchen Cake Exhibition 2011

Squires Kitchenin vuosittaiset kakkumessut järjestettiin tänäkin vuonna Farnhamissa, noin tunnin junamatkan päässä Lontoosta. Matkustimme Lontooseen katselemaan kakkuloistoa ja sitähän riitti! Keväinen Farnham on kaunis paikka, melkein kuin suoraan jostain Emmerdalen maisemista :) Vierailimme myös Squires Kitchenin liikkeessä, joka oli ihastuttava niin ulko- kuin sisäpuoleltakin.
Klikkaa kuvat isommiksi!

Messut olivat antoisammat ehkä enemmän näin kakuntekijän kuin sisäänostajan näkökulmasta, mutta silti lähdimme messuilta monta uutta ideaa mielessämme. Messuilla eri osastoilla oli näytteilleasettajia, hääkakkugalleria, minikursseja ja näytöksiä mm. macaronleivoksista ja sokeripuhalluksesta. Karen Daviesin pöydän ääressä riitti kuhinaa ja varsinkin silikonimuottien käyttö kiinnosti monia (kuva oikealla).

Klikkaa kuvat isommiksi!

Hääkakkugalleriassa oli nähtävillä niin perinteisempiä kuin hieman erikoisempiakin hääkakkuja. Perinteisten kakkujen saralla varsinkin pitsikuvio ja värien kontrastit näkyivät kakuissa. Jännä juttu, onhan pitsi hyvin muodikas elementti myös vaatemuodissa tällä hetkellä ;)Klikkaa kuvat isommiksi!

Erikoisissa hääkakuista lempparini on ehdottomasti tuo oikean puoleinen viidakkokakku. :)

Messut olivat kokonaisuudessaan hyvin inspiroiva ja mukava kokonaisuus. Muutama uusi tuotemerkkikin bongattiin ja saattaapi olla että niitä saadaan myös Kakkusankareille myyntiin.


0 kommenttia:

Lähetä kommenttiKakkusankarit-verkkokauppaa ja sen blogia ylläpitää Terhi Toikka ja perheyritys.
Lue yrityksemme tarina täältä!

Blogiarkisto