keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Syksyn lehdet Candy Meltseillä

Ihanat, syksyiset lehdet on nopea valmistaa sekoittelemalla Candy Meltsejä! Lehtien tekoon ei tarvitse mitään muotteja, sillä lehtien "muotit" löytyvät luonnosta. Valitse näihin koristeisiin vahvoja lehtiä, kuten tässä käytettyjä viinimarjapensaan lehtiä tai vaikkapa tammenlehtiä!


Kerää reilu määrä lehtiä ja pese ne laimealla fairyvedellä. Anna kuivua hyvin! Kannattaa valmistaa hieman aiottua isompi määrä Candy Melts-lehtiä, jotta muutaman lehden mahdollinen rikkoutuminen ei haittaa :)Laita lautasille sulatusta varten kolmea eri väristä Candy Meltsiä, tässä käytin keltaista, oranssia ja myrkynvihreää. Värejä ja suhteita voi määritellä oman maun mukaan. Voimakkaamman värin saa sekoittamalla oranssin sijaan vaikkapa punaista. Candy Meltsithän sekoittuvat toisiinsa, eli voit sekoittaa myös vaikkapa punaista ja oranssia voimakkaamman sävyn saamiseksi. Meltsit kannattaa sulattaa omilla lautasillaan, sillä meltsit ovat uudelleen sulatettavia! Ylimääräisen Candy Melts-aineen voi antaa kovettua ja käyttää myöhemmin uudelleen.

Candy Meltsit voi sulattaa vesihauteessa tai mikroaaltouunissa. Tiputa lautaselle kolmea väriä vierekkäin ja sekoita niitä hieman toisiinsa marmorikuvioinnin tapaan.


Paina lehti meltsiä vasten lehtiruoti alaspäin. Nosta lehti kovettumaan melts-puoli ylöspäin. Laita lehdet hetkeksi jääkaappiin kovettumaan. Irroita lehdet meltsistä nostamalla lehteä hieman ja mahdollisesti auttamalla terävällä veitsellä. Rikkoutuneetkaan lehdet eivät näytä epäonnistuneilta :)

2 kommenttia:

  1. Just tehtiin suklaasta ruusun ja vaahteran lehtiä, ne kyllä jäi ihan ruskeiksi, kun oli vain Fazerin leivontasuklaata :) Nää on kivan syksysiä

    VastaaPoistaKakkusankarit-verkkokauppaa ja sen blogia ylläpitää Terhi Toikka ja perheyritys.
Lue yrityksemme tarina täältä!

Blogiarkisto