sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Pekoni-mozzarellamuffinssit

Nämä muffinssit ovat aivan superherkkuja lämpimänä syötynä! Pekonin tilalla voi käyttää vaikka valmiiksi kuutioitua kinkkua, mutta tuo pekoni kyllä sopi ihan täydellisesti näihin muffinsseihin. Vähän kananmunia ja pekonia-aamupalan tyyliin :)




Pekoni-mozzarellamuffinssit
(n. 9kpl)

250g pekonia
0,75dl vehnäjauhoja
1tl leivinjauhetta
1,5tl sinappia (vaihtoehtoinen, ei maistunut kovinkaan paljoa valmiissa muffinssissa)
120g mozzarellaa
75g leivontamargariinia
2 kananmunaa
150g ranskankermaa

Paista pekonit pannulla rapeiksi. Laita pekonit talouspaperin päälle valumaan.

Sekoita vehnäjauhot, leivinjauhe, sinappi ja pieneksi pilkottu mozzarella isossa kulhossa. Vatkaa toisessa kulhossa kevyesti ranskankerma, kananmunat ja margariini. Lisää joukkoon pekoni ja sekoita seos kuivien aineiden kanssa.
 

Voitele muffinssipelti vuokaspraylla. Kaada taikina muffinssipeltiin. Paista muffinsseja uunissa 180 asteessa kunnes ne ovat päältä kullanruskeina ja kiinteitä.

1 kommentti:

  1. Ja tästä viimeistään huomaa, että vietän liikaa aikaa neljän seinän sisällä.. :D

    VastaaPoista



Kakkusankarit-verkkokauppaa ja sen blogia ylläpitää Terhi Toikka ja perheyritys.
Lue yrityksemme tarina täältä!

Blogiarkisto