tiistai 4. toukokuuta 2010

Lisää ja lisää uusia ihania tuotteita...

Kohta saatte varmaan tarpeeksenne näistä ylitsepursuavista tuote-esittelyista, mutta en vain voi tälle mitään! :) Kauppamme valikoima laajenee tässä kevään mittaan niin ihanilla tuotteilla, että olisi suorastaan rikos olla hehkuttamatta niitä.

Tällä viikolla vielä luvassa muutama cupcakeresepti :)

Koska Cupcake-viikot ovat yhä käynnissä, aloitetaan muffinssivuoista.

 Ihanat paisleykuvioidut muffinssivuoat otat syötävän suloisen värisiä! Pakkauskin on jo niin herttainen, että ei näitä voi vastustaa.

Kuten varmaan sekä blogin että verkkokaupan ulkoasuista huomaa, olen heikkona polka dot-kuvioon. Nämä muffinssivuoat muistuttavat mielestäni ihan kärpässientä, eikös :)

Viimeisenä muffinssivuokana esittelyssä ovat Tea Time-muffinssivuoat. Nerokasta, muffinssivuoat muffinssikuviolla! Vuokien hinta on 2,90e ja yksi pakkaus sisältää 60 muffinssivuokaa.

Samaan sarjaan kuuluvat muuten myös nämä pääkallovuoat, joita on ollut valikoimissamme jo jonkin aikaa.

Näiden ihanien tuotteiden tueksi meiltä löytyy myös  uusia kakkupapereita. Kakkupaperit sopivat kakkujen ja leivosten alle piristämään kattausta. Tarjoilualustoja ei tarvitse olla sataa eri väriä, kun papereita voi vaihtaa värien mukaan.
Tea Time- ja Retro Spot-kakkupaperit ovat siis samaa sarjaa, kuin edellä esitellyt muffinssivuoat. Eikä tässä vielä kaikki!

Kevään uutuuksissa on huomioitu varsinkin lapset. Iloisen väriset ja hauskat leivontatarvikkeet innostavat leipomaan. Essu onkin hyvin tärkeä väline lasten leivonnassa ja miksipä se ei voisi olla sekä käytännöllinen että kaunis?
Essut on valmistettu puuvillasta, joka on päältä muovitettu niin, että essun puhdistus käy pyyhkimällä! Essuja löytyy Retro Spot-, Muffinssi- ja Spaceboy-kuvioisina. Mielestäni varsinkin tuo Spaceboy on hauska vaihtoehto pojille :) Kuvista ja materiaalista huolimatta essut eivät näytä noin muovisilta vaan ovat pinnaltaan himmeät. Näitäkään ei ole tapamme mukaan hinnoilla pilattu, nätin essun hinta on 6,5e.

Nyt päästäänkin sitten lempituotteisiini, joita olen odottanut koko kevään saapuvaksi. Leivontasalkut ovat niin huikea lahjaidea, että tästä ei enää paremmaksi mene. Leivontasalkut sisältävät muffinssivuokapaketin, essun, reseptivihon ja erilaisia pienille käsille sopivia leivontatarvikkeita. Retro Spot-leivontasalkku on niin ihanan retro ja vastaava "poikien malli" Spaceboy-salkku henkii samaa tunnelmaa. Näiden lahjojen kanssa ei edes tarvitse huolehtia paketoinnista, ne ovat itsessään jo niin kauniin näköiset, että pieni rusetti riittää :)

Uutuuksia tulee lisää nyt kevään aikana melkeinpä jokaisella viikolla, kannattaa käydä kärkkymässä Uutuudet-sivuilla, että mitä kivaa sieltä löytyykään!

2 kommenttia:

  1. Ihanat kuosit näissä tuotteissa! Kiitos hurjasti noista kakkupapereista! Koitan laittaa niistä blogiini kuvaa täs jossain välissä :)

    VastaaPoista
  2. Voi juku miten ihania noi muffinssivuoat! :-)

    VastaaPoistaKakkusankarit-verkkokauppaa ja sen blogia ylläpitää Terhi Toikka ja perheyritys.
Lue yrityksemme tarina täältä!

Blogiarkisto