maanantai 19. huhtikuuta 2010

Suklaacupcaket



Supersuklaiset muffinssit saavat lempeää makua mars-patukoista ja toffeekuorrutuksesta. Suklaamassasta helposti muotoiltavat ruusut kruunaavat muffinssit!

Suklaacupcaket



3dl vehnäjauhoja
1,25dl kaakaojauhetta
0,75tl ruokasoodaa
ripaus suolaa
2,5dl sokeria
0,75dl öljyä
kananmuna
1,5dl ranskankermaa
3-4 mars-suklaapatukkaa


Sekoita jauhot, kaakaojauhe, ruokasooda ja suola keskenään.
Vatkaa sähkövatkaimella tai yleiskoneella sokeri, öljy ja kananmuna tasaiseksi seokseksi. Lisää seokseen vuorotellen kuivat aineet-seosta ja ranskankermaa. Sekoita tasaiseksi. Kääntele lopuksi joukkoon pilkotut suklaapatukat (isoina paloina). Taikinan paksuudesta johtuen se on helpointa annostella tyllattoman pursotuspussin kanssa. Täytä muffinssipellille levitetyt Margareth-muffinssivuoat noin puolilleen taikinalla.
Paista 180 asteessa n. 25min. Kokeile tikulla kypsyys!



Valmista kuorrute sulattamalla n. 200g toffeeta kattilassa. Lisää joukkoon tilkka maitoa. Kuorrutteena voi käyttää myös valmiiksi keitettyä kondensoitua maitoa.


Anna kuorrutuksen jäähtyä hetken ja kaada se sitten pallotyllalla varustettuun pursotuspussiin. Pursota muffinssien päälle toffeeta niin, että kuopat peittyvät. Laita muffinssit hetkeksi jääkaappiin ja koristele ne suklaamassasta tehdyillä ruusuilla.

4 kommenttia:

  1. Nää on varmasti ihan yli-hyviä! Tuo kondensoitu maitotoffee on niiiiin hyvää!

    VastaaPoista
  2. Herrrkullisen kuuloista, pitänee testata ensitilassa :P

    VastaaPoista
  3. Oi kun näyttävät ja kuulostavat herkullisilta. Näitä täytyy kyllä testata :)

    VastaaPoista



Kakkusankarit-verkkokauppaa ja sen blogia ylläpitää Terhi Toikka ja perheyritys.
Lue yrityksemme tarina täältä!

Blogiarkisto