sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

Linkkivinkki: Cake Wrecks


Jokainen kakuntekijä kohtaa saman ongelman aina tasaisin väliajoin. Kerma vatkaantuu paakuiksi, käsi tärisee spritsatessa, lukihäiriö iskee pursottaessa nimeä, kuorrute repeää kakun päällä, kiireessä tulee hosuttua, vaivalla väännetyt koristeet tippuvat lattialle... Sekä pienet että suuret epäonnistumiset harmittavat, varsinkin jos kakut ja koristeet ovat menossa muuhun kuin oman perheen kesken jaettaviksi. Kakun vastaanottajat harvoin huomaavat epäkohtia, mutta omalla kohdalla riittää se, että itselle jää tunne, että "tota ja tota oisin voinu laittaa näin ja tosta pikkasen fiksata".

On kuitenkin helpottavaa huomata, että ei ole ainoa, joka epäonnistuu. Jos omista virheistään oppii, miksei siis muidenkin virheistä? Cake Wrecks on sivusto, jolle on kerätty kuvia erilaisista epäonnistuneista kakuista. Vaikka en ole vahingoniloinen ihminen (ainakaan tahallaan ;)), "kakkukatastrofeja" katsellessa antaa itselleen anteeksi omat virheet. Englanninkielisen sivuston parasta antia kuvien ohella on hauskasti kirjoitettu teksti, joka sai ainakin minut purskahtamaan nauruun. Tässäkään kohtaa en nauranut toisten epäonnistumisille, vaan sille, kuinka kirjoittaja on kirjoitustyylillään luonut hyvät kehykset kuvien ympärille.

Ainoa "huono" puoli, jonka sivustolta löysin, olivat onnistuneet kakut. Voi tätä kateuden tunnetta! Epäonnistuneiden kakkujen rinnalle vastapainoksi on kerätty erilaisia erittäin onnistuineita taideteoksia. On huikeaa huomata, kuinka lahjakkaita harrastelijat ovat. Huomaahan sen tietenkin myös suomalaisia blogeja selatessa, mutta amerikkalaisten tyyli on niin over the top ettei mitään rajaa!

0 kommenttia:

Lähetä kommenttiKakkusankarit-verkkokauppaa ja sen blogia ylläpitää Terhi Toikka ja perheyritys.
Lue yrityksemme tarina täältä!

Blogiarkisto